Novartis İlaç firması tarafından Eczacılarımıza "Eczanede finans, ticaret ve çalışan özlük hakları" adlı eğitim düzenlenecektir.
Konu:
Çalışanların özlük dosyaları hakkında bilmediklerim var mı?
Finansal kaynağıma göre hangi şartlarda ürün almalıyım?
Türk Ticaret Kanunu ve Vergi Usul Kanunu Eczaneme neler getiriyor?
Tarih: 21 Nisan Salı Saat: 10.00 Yer: Anemon Otel
Eğitimci: Muhammer Keskin
Eğitime katılmak isteyen üyelerimizin Odamıza isim yazdırmaları rica olunur.
Muhammer Keskin; 1954 Ardahan doğumludur. Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Sosyal Bilimler Enstitüsünden mezundur. İstanbul Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu’nda, çeşitli derneklerin ve sivil toplum kuruluşlarının  yönetim kadrolarında görev almıştır.  SMM Denetim Ltd. Şti. ortaklarındandır.
Şişli bölgesinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak serbest büroculuk faaliyetini sürdürmektedir. Halen, İstanbul Mali Müşavirler Odası Akademisi Yönetim Kurulu ve TÜSES Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürütmektedir.
Muammer Keskin, ilaç sektörüne yönelik birçok projede danışman ve eğitmen olarak görev almıştır.